Afjet Afyonspor :2 - Keçiörengücü :0

TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin 33'üncü haftasında kendi sahasında Keçiörengücü'nü konuk etti.

TFF 2.Lig Kırmızı Grubun son iç saha maçında Keçiörengücü’nü ağırlayan temsilcimiz Afjet Afyonspor, sahadan  2-0’lık skor ile ayrıldı. Gollerimiz Aykut ve Oltan’dan geldi.

 

Maçtan dakikalar

 

Maçın 19 dakikasında konuk ekip Keçiörengücü bir serbest vuruş kazandı. İçeriye açılan ortayı Afjet Afyonspor savunması ceza sahası dışına uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında yumuşak bir vuruş yapan Keçiörengücünde Uğur’un şutu az farkla dışarıya çıktı.

 

Maçın 24.dakikasında Afjet Afyonspor atağında, konuk ekip bu dakikada bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yasin ceza sahası içerisine çok güzel bir orta kesti. Topa aynı güzellikte kafa vuran Oltan, topu az farkla dışarıya attı.

 

Maçın 28.dakikasında Afjet Afyonspor atağında sağ kanattan çıkan Türker içeriye çok güzel bir orta açtı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Yasin topa çok güzel vurdu. Top direğin dibinden dışarıya çıktı.

 

Maçın 45.dakikasında ev sahibi ekip Afjet Afyonspor bu dakikada bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Timuçin topa sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.

 

İlk Yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

İkinci yarı

 

Maçın 53. Dakikasında baskı yapan Keçiörengücü’nün topunu İsmet zorlansa da uzaklaştırmayı başardı.

 

GOL Maçın 55. Dakikasında korner vuruşu kazanan Afjet Afyonspor’da Aykut ceza sahası içinden kafa vuruşunu yaptı ve gol 1-0.

 

Maçın 59’uncu dakikasında İlyas Kubilay Yavuz, uzaktan şansını denedi ancak top üstten aut’a çıktı.

 

Maçın 68’inci dakikasında sağ kanattan gelen Keçiören’de Okan ceza sahası önünde topa dokunamadı.

 

Maçın 70’inci dakikasında bir kez daha yüklenen konuk takımda Ayhan topa ceza sahası içinde vurdu ancak topu son anda kaleci Bekir önledi.

 

Maçın 83’üncü dakikasında rakibini az yakalayan Afyon’da Tugay’ın pasında Oltan topa ceza sahasında vurdu ancak savunma son anda ayak koyarak kornere çeldi.

 

Maçı 86’ıncı dakikasında Yasin topu kontrol etti vuruşunu gerçekleştirdi ancak top yandan aut’a çıktı.

 

GOL Maçın 88. Dakikasında bir kez daha yüklenen Afyon’da Yasin pasını boşta olan Oltan’a verdi. Topu alan Oltan boş kaleye gönderdi ve 2-0

 

Stat: Zafer Stadyumu

Hakemler: Alper Çetin(xx), Bilal Gölen(xx), Murat Şener(xx)

Afjet Afyonspor: Bekir(xx), Türker(xx), Bayram(xx), Yasin(xx), Timuçin(Dk 66 Erdi), Nazmi(Dk 90 Samet), Ali(xx), İsmet(xx), Aykut(Dk 74 Tugay), Ersel(xx), Oltan(xx)

Keçörengücü: Yakup(xx), Ayhan(xx), Abdurrahman(xx), İlyas Kubilay(Fk 78 Ahmet), Burak(Dk 64 Okan), Okan(xx), Uğur(xx), Şahin(Dk 83Umut), Tarık(xx), Sinan(xx), Hüseyin(xx),

Sarı kartlar: Uğur Utlu (Keçiöğrengücü), Ayhan Gürbüz,Şahin (Keçiörengücü),Abdurrahman Kuyucu (Keçiörengücü) Bayram, Yasin,Nazmi(Afjet Afyonspor)

Kırmızı kartlar:

 

Kaynak : Türkeli