AFAD Müdürlüğü'nde Mustafa Eser İçin Tören Düzenlenecek

TAKİP ET

Afyonkarahisar Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser, geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu. Bugün AFAD Müdürlüğü'nde gerçekleşecek törenle Mustafa Eser için dualar edilecek. Detaylar haberimizde.

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü olarak görev yapan Mustafa Eser, göreve gitmek üzereyken Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu acı kaybın ardından hem meslektaşları hem ailesi hem de Afyonkarahisar kamuoyu büyük bir üzüntü yaşadı.

Afyonkarahisar Valiliği, Mustafa Eser'i anmak ve rahmetle yad etmek için bugün saat 15.00'te AFAD İl Müdürlüğü'nde bir tören düzenleneceğini duyurdu. Tören, Mustafa Eser'in mesai arkadaşları, sevenleri ve kamuoyunun katılımıyla gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser için bugün saat 15.00’te AFAD İl Müdürlüğünde tören düzenlenecek. Tüm basın mensuplarımızın bilgisine." ifadelerine yer verildi.

Bu acı haberi sosyal medya üzerinden duyuran Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, şunları söyledi: "İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser’in göreve giderken Eskişehir’de geçirdiği trafik kazası sonrası vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve AFAD ailesine başsağlığı diliyorum." Mustafa Eser, meslektaşları ve sevenleri tarafından özlemle anılacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. ( Telefon numaraları diğer grup üyeleri tarafından görülmez ) 
Afyon Kent Haber WhatsApp haber grubu için tıklayınız!

mustafa eser mustafa eser afad mustafa eser trafik kazası mustafa eser afyon mustafa eser afyon afad