Adnan Menderes Bulvarı'nda feci kaza! İşte görüntüler!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın en işlek bulvarlarından olan Adnan Menderes Bulvarın'da meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı, Yaralı hastaneye kaldırıldı

Afyonkarahisar Adnan Menderes Bulvarın'da meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Afyon Kent Haber'in haberine göre ; kaza Afyonkarahisar Merkez Adnan Menderes bulvarı, Karayolları karşısında meydana geldi. Trafik kazasında 07 YNL 41 plakalı araç ile 26 ABN 160 plakalı hususi araçlar çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta yüksek maddi hasar meydana geldi. Araçların çarpışması ile her iki araç savrularak caddeyi trafiğe kapattı. Olay yerindeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Her iki araçta yaralanan kazazedelere  Acil sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı.Olayda ölen olmaması yüreklere su serpti. 

Adnan Menderes Bulvarı'nda iki aracın karıştığı kaza, trafik akışında yoğunluğa neden oldu

Kaza yapan her iki aracın yolu trafiğe kapatması sonucu Polis ekipleri tarafından Trafik tutanakları hazırlandıktan sonra olay yerindeki vatandaşlar el ele vererek kaza yapan her iki aracıda kenara aldı. Daha sonra olay yerine gelen Kurtarıcı araçları olay yerinden kaldırdı.

Haber / Resimler : Afyon Kent Haber