Acı Son ! Düğün Davetiyeleri yola savruldu !

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de TEM Otoyolu Edirne yönü Sadabat Viyadüğü üstünde 17.30 civarında meydana gelen feci kazada Kutay Ecevit ile Elif Meltem Narman hayatını kaybetti.

İstanbul Kağıthane'de 2 araç ve 1 motosikletin karıştığı trafik kazasında 1'i kadın 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kutay Ecevit ve Elif Meltem Narman'nın 16 gün sonra evlenerek dünya evine girecekleri öğrenildi. 

Kaza sonrası çiftin düğün davetiyeleri etrafa saçıldı. Davetiyeler herkesin yüreğinde bir acıya sebep oldu.

Tem Otoyolu Sadabat Viyadüğü üstünde yaklaşık 17.30 sıralarında meydana gelen feci kazada, yabancı uyruklu bayanın kullanmış olduğu Ukrayna plakalı lüks cip sağ şeritte aniden durdu. Cip'in aniden durması ile arkadan gelen 05 ABE 573 plakalı motosiklet sürücüsü Kutay Ecevit, cipe çarpmamak için manevra yaptı. Ecevit'in tüm çabalarına rağmen motosiklet, cipin arka sol köşesine çarparak savruldu. Kazanın ardından motosikletten düşen Kutay Ecevit (26) ile arkasında oturan Elif Meltem Narman'a (32) bu kez de sol şeritten gelen 34 LC 3795 plakalı otomobil çarptı. Ecevit ile Narman düğünlerine 16 gün kala yerinde hayatlarını kaybetti.

Kutay Ecevit ile Elif Meltem Narman'ın 30 Ağustos 2020 tarihinde evleneceği ve düğün davetiyelerini dağıtmak için yola çıktıkları öğrenildi. Düğünlerine 16 gün kala hayatlarını kaybeden çiftten geriye, cansız bedenlerinin etrafına saçılan düğün davetiyeleri kaldı. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından, Ecevit ve Narman çiftinin cenazeleri Kağıthane Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazaya karışan diğer araç sürücüleri ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Kutay Ecevit ve Elif Meltem Narman trafik kazasında hayatını kaybetti