A Haber'in başarılı ismi veda etti!

TAKİP ET

Kurulduğu günden itibaren büyük bir özveri ve onur ile çalıştığı kurumundan ayrılma kararı alan Afyonkarahisarlı Ata Gündüz Kurşun, duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Yıllarca A Haber ve Turkuvaz Medya bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Kurşun, birçok önemli olaya tanıklık ederek kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştı. Ancak uzun yıllar süren yoğun çalışma temposunun bedensel ve ruhsal olarak kendisini yorduğunu belirten Kurşun, istifa kararı aldığını açıkladı.

Değerli yöneticileriyle görüşüp, onların rızasını alarak bu kararı aldığını ifade eden Kurşun, özellikle Genel Müdür Abdülhalik Çimen'e ve mesai arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, zorlu coğrafyalarda görev yaparken kendisine dualarıyla destek olan herkese de minnettarlığını belirtti.

Kurşun'un veda mesajında, A Haber ile olan gönül bağını da vurgulayarak dostlukların her zaman baki olduğunu ifade etti. Meslek hayatında emek verdiği ve önemli işlere imza attığı A Haber'e olan vefa borcunu da dile getiren Kurşun, hoşça kalış dileğiyle mesajını noktaladı. 

İşte Ata Gündüz Kurşun'ın veda mesajı.. 

Kurulduğu günden bu yana büyük bir onur, gurur ve özveri ile çalıştığım kurumumdan ayrılık vakti geldi.

Hepinizin bildiği gibi, yıllarca A Haber başta olmak üzere Turkuvaz Medya bünyesindeki diğer kanallarda görev yaptım.

Farklı şehir ve ülkelerde savaşlar, depremler, yangınlar, seller, maden faciaları ve daha nice haber konularına şahit oldum, ekranlara yansıtmaya çalıştım.

Ama takdir edersiniz ki; bu yoğun tempoya her bünye dayanmaz. İşin gerçeği; hem bedenen hem de ruhen biraz yoruldum.

Bu nedenle; değerli yöneticilerimizle konuşup, onların da rızasını ve helalliğini alarak görevden affımı istedim.

Turkuvaz Medya yolculuğumda her zaman desteğini hissettiğim, bana hep güvenen ve ekranları şahsıma sonuna kadar açan Genel Müdürümüz Abdülhalik Çimen başta olmak üzere tüm yöneticilerimize ve mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Bir teşekkür de, bugüne kadar zorlu coğrafyalarda görev yaparken, kalpten dualarıyla bana destek olan tanıdığım ve tanımadığım herkese… Biliyor ve inanıyorum ki, sizlerin duaları sayesinde ölüm beni bir çok kez teğet geçti.

İyi ki varsınız…

Dostluklar her daim baki…
Ve tabi ki A Haber ile gönül bağım da…

Hoşçakalın…