50 Yıllık Asker Arkadaşları, Sandıklı'da Termal Keyfiyle Buluştu!

TAKİP ET

Yıllar sonra askere gitmiş arkadaşlar, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında anlamlı buluşma gerçekleştirdi

50 yıl önce askerlik yapan eski silah arkadaşlar, 14-15 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir araya geldiler.

Bu anlamlı buluşma, İstanbul'da yaşayan Mustafa Sert'in sosyal medya aracılığıyla başlattığı bir arama ile gerçekleştirildi. Askeri yıllarında birlikte olan arkadaşlar, yıllar sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sert, sosyal medya platformları aracılığıyla başladığı bu arayışı, zamanla diğer asker arkadaşlarına ulaşarak, telefonları toplayıp bir Facebook grubu kurarak sürdürdü. İlerleyen süreçte yaklaşık 150 kişilik bir grup oldular ve hep birlikte bir araya gelme kararı aldılar.

Grup ziyaretlerini sadece İstanbul ile sınırlı tutmayarak İzmir, Isparta ve Denizli'yi de ziyaret etti. Ancak bu buluşmanın en özel yerlerinden birisi, hiç şüphesiz 14-15 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan Sandıklı Hüdai Kaplıcaları oldu.

Buluşmalarını Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında gerçekleştiren eski asker arkadaşlar burada bol bol fotoğraf çekildi, gezdiler ve bölgenin şifalı termal sularının keyfini çıkardılar. Adeta gençliklerine dönüş yaşayan grubun üyeleri, bu enerjik ve dinamik kalmalarının sıklıkla doğa içinde gezmelerine ve bol oksijen alarak vakit geçirmelerine bağlı olduğunu belirttiler.

Bu anlamlı buluşmanın ardından eski asker arkadaşlar, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e teşekkürlerini ileterek, böylesine güzel bir sosyal tesisin oluşturulmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Bu buluşmayla birlikte bir kez daha vurgulanan şey, dostlukların yıllar geçse de bitmediği ve her zaman bir araya gelme sevincinin paha biçilmez olduğudur

Sandıklı asker arkadaşları termal