4 Aydır Kayıp Bedriye Kılıç'ın katili eşi çıktı: 'Namus Meselesi' diye itiraf etti

TAKİP ET

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan ve Müge Anlı'nın izini sürdüğü Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bedriye Kılıç, yaklaşık dört ay boyunca kayıp olarak arandı. İlk olarak kocası Tayfur Kılıç tarafından kayıp başvurusunda bulundu. Ancak polis onun ne yanıtı ne de izini bulabildi.

MÜGE ANLI'DA GÜNLERCE İNKAR ETTİ

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Tayfur Kılıç sürekli ben bilmiyorum diyerek eşinin kayıp olduğunu söyledi.

Yayındaki çelişkili ifadeleri ve suçlamaları reddeden Tayfur Kılıç, dün program dönüşü memleketi Akşehir’e giderken, Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı.

Polise, kayıp eşinin telefonundan sürekli mesajlar geldiğini ileri süren Tayfur Kılıç, yaşadığı kıskançlık krizi sonucu esini evlerinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Ancak durum burada kalmadı, Tayfur Kılıç cesedi de bir uçuruma attığını ifade etti!

Kabus gibi olayı açığa çıkaran emniyet güçleri, hemen Tayfur Kılıç'ı gözaltına aldılar. Onu cinayetin işlendiği yere götürdüler. Ancak Kılıç'ın, eşinin cesedini attığı yerden herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Tayfur Kılıç, korkunç gerçekleri bir bir ortaya döktü!

Tayfur Kılıç'ın, eşi Bedriye Kılıç'ı öldürdüğüne dair delil bulunmasına rağmen, hala cesedi çıkarılamadı. Dağcılık ekiplerinin ve droneların yardımları ile dağlık bölgedeki ceset arama çalışmaları devam ediyor.

Konya kayıp kadın eşi tarafından öldürüldü cinayet uçurum