30 Ağustos kargolar açık mı?

TAKİP ET

30 Ağustos 2021 Pazartesi Günü Kargolar Kapalı Mı? Pazartesi Kargolar Açık Olacak Mı?

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Pazartesi gününe rastlaması sebebiyle vatandaşların merak ettiği bir konu da kargo şirketleri oldu. Kargoya gönderi teslim edecek ya da kargo şirketlerinden gönderi teslim alacak vatandaşlar merak ediyor resmi tatil olan 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü kargolar kapalı mı? Pazartesi günü kargolar çalışacak mı? Detaylar Afyon Kent Haber'de.. 

30 Ağustos 2021 Zafer Bayramı ve resmi tatil olduğunda pazartesi günü kargolar kapalı olacak. Kargoya gönderi teslim edecek ya da kargo şirketlerinden gönderi teslim alacak vatandaşlar Salı günü ilk iş saatini beklemek zorunda kalacak. Kargoların dışında bankalar, PTT, Türk Telekom, Noterler ve daha birçok kurum kapalı olacak.  Vatandaşlar bu gibi kurumlarda olan işlerini gerçekleştirmek için Salı gününü bekleyecek.

 

yurtiçi kargo 30 ağustos açık mı aras kargo 30 ağustos açık mı 30 ağustos yurtiçi kargo 30 ağustos yurtiçi kargo çalışıyor mu kargolar 30 ağustosta açık mı 30 ağustosta kargolar çalışıyor mu 30 ağustos ptt açık mı 30 ağustos ptt kargo açık mı