27 Haziran 2021 Türkiye'de yol durumu

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü Türkiye 27 Haziran 2021 Yol Durumu ve Kapalı Yollar hakkında bilgi verdi.

TEM Otoyolunun Edirne Batı Kavşağı-Lalapaşa Kavşağı arasında altgeçit imalatı çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İzmir-Turgutlu yolunun 13-15.km.leri arasında altgeçit yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Ankara-Gölbaşı Ayr.- İncek yolunun 0-1.km.leri arasında köprülü kavşak bağlantı yolu yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun iki istikameti de trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Düziçi Kavşağı-Bahçe Kavşağı 2-4.km.leri arasında köprü genleşme derz yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Yozgat-Sorgun yolunun 0-2.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Suluova-Amasya yolunun 33-42.km.leri arasında (Amasya şehir geçişi) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve servis yolundan sağlanmaktadır.

Alacahan-Hekimhan yolunun 13-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Hasançelebi şehir geçişinden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 53.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bursa Çevre Otoyolunun 7-15.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle İzmir-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Seydikemer-Kaş yolunun 0-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

yol durumu yol durumu istanbul yol durumu ankara yol durumu izmir