24 Erzincanspor Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor 2.Lig Beyaz Grup 33. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 14.00'te Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak.

24 Erzincanspor Afjet Afyonspor maçı ile 2. Lig Beyaz Grup'ta 33. hafta heyecanı yaşanacak. Play Off için çok önemli bir maça çıkacak olan Afjet Afyonspor takımımız bu maçtan 3 puan alarak yarıştan kopmamak istiyor.

Afjet Afyonspor bugün yaptığı antrenman ile Anagold 24Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı Kulüp tarafından yapılan açıklamada maç öncesi antrenman için tesislerinde bizleri misafir eden Anagold 24Erzincanspor Kulübüne teşekkür ederiz ifadelerine yer verildi. 

Peki, çekişmeli geçmesi beklenen 24 Erzincanspor Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında merak edilen bazı bilgiler

24 ERZİNCANSPOR AFjET AFYONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

2. Lig mücadelesi kapsamında 24 Erzincanspor, Afjet Afyonspor'u ağırlayacak. 11 Nisan 2021 Pazar günü saat 14.00'da oynanacak karşılaşma, yayıncı kuruluş Misli sitesi ve uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

KARŞILAŞMA : MUSTAKİL ATLETİZM PİSTİ SAHASI - ERZİNCAN 
TARİH VE SAAT : 11.04.2021 - 14:00
HASAN AVCI(Hakem)
KÜRŞATHAN AKIN(1. Yardımcı Hakem)
ERCAN AKDENİZ(2. Yardımcı Hakem)
ERDEM DEMİRTAŞ(Dördüncü Hakem)
ENGİN LAKOT(Gözlemci)
ABDURRAHMAN ÖZ(Temsilci)