22.Dönem Milletvekili Dr.Mahmut Koçak'a ziyaret

TAKİP ET

Saadet Partisi heyeti, 22.Dönem Milletvekili Dr.Mahmut Koçak'ı seçim bürosunda ziyaret etti.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva, İl STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar, İl Mahalli İdareler Başkanı  İlyas Dikici  ve İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Arslan  ziyaret bulundular.

 

Ziyarette yerel secim konuşuldu.22.Dönem Milletvekili Dr.Mahmut Koçak gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.


Saadet Partisi adına Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva  “Hangi siyasi düşüncede olursak olalım , biliyoruz ki biz bu ülkenin iyiliğini, güzelliğini isteyen insanlarız.Fakat iyi niyet sadece başına yetmiyor. Şimdi bizim aslında kaybettiğimiz şeyin ne işe yaradığını ve o kaybettiğimiz şeyi nerede bulmamız gerektiği hususunda yoğunlaşmaya gereksinimiz var. Onun amacıyla de özellikle de ekonomik yönden söylüyorum; doğru yatırıma, devamlı üretime ve hakça paylaşıma gereksinimiz var. Bunun temini, kaybettiğimiz şeyi kaybettiğimiz yerde aramaktan geçer. Basit reçetelerden değil, kendimizi güçlendirecek, adalelerimizi, kaslarımızı güçlendirecek işlere yoğunlaşmaktan geçiyor. Buna topyekûn hem ülkemizi idare edenlerin hem muhalefet partilerimizin hem sivil topluluk kuruluşlarımızın sendikal hayatı düzenleyen insanlarımızın gerçekte  büyük bir sorumlulukla hareket etmeleri gereken bir dönem içerisinden geçiyoruz’’ dedi.