"2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri ve Vali ve Eşi'nin katılımıyla kutlama programı düzenlendi"

TAKİP ET

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk haftası, İl Millî Eğitim Müdürü Bülent Şahin'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla...

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk haftası, İl Millî Eğitim Müdürü Bülent Şahin'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı. Törene, Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün Hanımefendi de katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Bülent Şahin'in çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tören sonunda Bülent Şahin, öğrencilere başarılar dileyerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Okulun düzenlediği kutlama programında Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün Hanımefendi de yer aldı. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak olan Vali Dr. Turan Ergün ve eşi sınıfları gezdi ve öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Ayrıca hatıra fotoğrafı çektiren Vali Dr. Turan Ergün ve eşi, öğrencilere başarılar diledi.

#EğitimÖğretimYılı #ÇelenkSunmaTöreni #OkulKutlamaları #ValiZiyareti