2019'un En Trend Bomber Ceket Modelleri

TAKİP ET

Bomber ceket anlamı itibariyle ceket tipinin şişkin, kollarında ve bel kısmında lastikli şeritleri olan bir isimdir

Bu ceket tipinde farklı farklı modeller söz konusu olmakla birlikte desenli ve spor olanları çok daha trend anlamı taşır. Özellikle genç yaş insanı için vazgeçilmezdir. Bomber ceket aynı zamanda kullanım itibari ile de son derece rahat ve bir o kadar da serin havalarda kullanışlıdır. Dışarıdan görüntüsü şiş olmasına karşılık aslında son derece hafiftir. Kullanımın rahat olması özelliği yanı sıra kombinleme açısından da nokta atışıdır.

Bomber Ceketle Sportif Hava Yakalayabilmenin Farkı

Bir bomber ceket varsa hem spor hem de şık olmak adına bir tarz yaratabilmek mümkündür. Jean şortlar ya da kısa jean eteklerle hem spor hem şıklık yaratılabilir. Bomber ceket denildiğinden renk alternatifi çok fazla olmasına rağmen asker yeşili her zaman ön tercihtir.

Kadın kullanımında vücut yapısının düzgün olması ayrıntısı dikkate katılarak fonksiyonel açıdan gerek bir jean ya da tayt ile ya da mini siyah bir elbise bile farklı havalar yaratılabilir. Özellikle bomber ceket kullanımı ilkbahar ve sonbahar aylarında gardıropların vazgeçilmez parçasıdır. Farklı dokuları, kumaşları ile de seçenekli olup, kişiye özel zevklere cevap verebilecek ölçülerdedir. Moda Efsanesi sitesi kullanımı, özellikleri hakkında bilgiler almak yanısıra hizmet alabilmek adına da ilgili adrestir.