2018 yılının en iddialı Aşk şarkısı Neslihan'dan !! Yar Mısın Yara Mısın ?

TAKİP ET

Malatya doğumlu olan Neslihan 2005 yılında ''Hiç Sevmedim'' ve "Sen" isimli çalışmalarıyla müzikseverlere internet aracılığı buluştu..

Malatya doğumlu olan Neslihan 2005 yılında ‘’Hiç Sevmedim’’ ve "Sen" isimli çalışmalarıyla müzikseverlere internet aracılığı ile buluştu.. Gördüğü büyük ilgiden sonra  2012 yılında ‘’Masal gibi’’ çalışması ile iyi bir çıkış yakalayan sanatçı, Uzun bir aradan sonra 2017 yilinda “SEN BEN” isimli tekli çalışmasınıda çıkardı.


Günümüz pop kadın sanatçılarının aksine yalın tarzı ve müzisyen kimliği ile ilk günden beri farklı bir kulvarda yürüyen Neslihan müzik dünyasına besteci ve yorumcu kimliğiyle iz bırakmaya devam ediyor..

 

Kısa bir aradan sonra yeniden müzik dünyasına merhaba diyen sanatçı su sıralar Amerika Türkiye arasında adeta mekik dokuyor..

 

2017 de yabanci bir single cikaran ve Los Angeles Western stüdyolarında 3 gün klip çekimleri yapan  Neslihan a Amerikalı tanınmış dansçı ve oyuncularda eşlik etti. Stüdyo kayıtlarının tamamının California sound studıos ta gerçekleşen ‘’Fall in love’’ için Türkiye’ nin ve Amerika’ nın başarılı müzik adamları  ile bir araya geldi. Nihayet 2018’in sonbahar aylarında  bestelerinden biri olan ‘’Yar mısın yara mısın’’ a klip çekerek sürpriz yapan Neslihanın bu sarkısı görünen o ki 2018 in en iddialı aşk şarkıları arasında yerini alacak.