2.LİG KIRMIZI GRUP ALEV ALEV !!!

TAKİP ET

2.Lig 2.Grup'ta son 2 haftaya girilirken, gerek şampiyonluk yarışı gerekse küme düşme potası tabiri caizse alev almış durumda

BU GRUPTA HER AN HERŞEY OLABİLİR !

Grubumuzda Lider Hatayspor son 2 haftaya girilirken tek rakibi Menemen'in 2 puan önünde  yer alıyor. hatayspor kalan 2 maçınıda kazandığı takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın Şampiyon olacak.

 

Lider Hatayspor'da en büyük viraj Amedspor karşılaşması olacak. Bu maçı aldığı takdirde son maçta kendi saha ve seyircisi önünde Afjet Afyonsporumuz ile karşılacak olan Hatayspor , şampiyonluğu matematiksel olarak devam eden olmadığı taktirde play off'ları düşünen rakibi Afjet Afyonsporumuzu geçip şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

 

Bir diğer Şampiyonluk adayı Menemen ise Lider Hatayspor'un ensesinde ve puan kaybetmesini bekliyor . Bu hafta Etimesgut deplasmanına çıkacak olan Menemenspor önümüzde ki hafta Sahasında Eyüp ile karşılaşacak . 2 maçı kazanıp Hataysporun takılmasını beklemekten başka hiç bir çaresi olmayan Menemen belediyespor son dakikaya kadar fırsat kollayacak .

 

Düşme potasında Bodrum , Tuzla , Amed ve Buca 'dan bir takım lige veda edecek. Bodrumspor kısmen diğer takımlara göre daha rahat konumdayken , kimin düşeceği kimin kalacağı son dakikaya kadar belli olmayacak gibi .

 

Yani son 180 dk heyecan en üst seviyede . Hakkedenin Şampiyon olup kümede kalması en büyük dileğimiz