17 Ekim 2021 Pazar Afyon Cenaze İlanları

TAKİP ET

Afyon'da 17 Ekim 2021 Pazar günü vefat edenler. Afyon Kent Haber olarak, Merhum ve Merhumelere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Abdulkadir TABCI
Defin Yeri: Sülümenli Mezarlığı
Orhangazi Mahallesinden, merhum Ercan Tabcı, Afyonkarahisar Belediye personeli İbrahim Tabcı, hastaneden emekli Nimet Erol ve Gülsen Altuğ’un babaları, Tarım İl Müdürlüğünden emekli Abdülkadir Tabcı vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Sülümenli Ulu Camiinde kılınacaktır.

Abdullah HOCAOĞLU
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı Pafta:9 Parsel:135
Örnekevler Mahallesinden, Şükriye Hocaoğlu’nun eşi, Necmi Hocaoğlu’nun ve Kerime Buğa’nın babaları, Sedat Buğa ve Özlem Hocaoğlu’nun kayınpederi, Abdullah, Begüm Hocaoğlu ve Melih, Melike Buğa’nın dedeleri, müteahhit Abdullah Hocaoğlu vefat etmiştir. 
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Ahmet CEYLAN
Defin Yeri: Kocatepe Mezarlığı B Kapısı Pafta:29 Parsel:29
Nazmi Saatçi Mahallesinden, Merhum Nuri Ceylan’ın oğlu, merhum İhsan Gülseren’in damadı, Zeynep Ceylan’ın eşi, Latife Çaylı, Nuri ve İhsan Ceylan’ın babası, Göksel Çaylı’nın kayınpederi, Şeker Fabrikasından emekli ölçü kontrol ustası Ahmet Ceylan vefat etmiştir.Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Kemal AKSU
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı Pafta:9 Parsel:157
İstiklal Mahallesinden, Merhume Gülsen Aksu’nun eşi, Söz Marketlerden Yalçın Aksu, Aksu Kundura sahibi Murat Aksu, Merhume Arzu Ağhan’ın babası, Garanti Bankasından Necdet Aksu’nun, Samet, Mehmet Ağhan’ın ve Kemal, Kenan Aksu’nun dedeleri, Türkan, Gülay Aksu’nun ve Olcay Ağhan’ın kayınpederi D.D.Y emekli Kemal Aksu vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Gülten ÖZÇALIŞAN
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta:7  Parsel:7 
Burmalı Mahallesinden merhum Mehmet Özçalışan’ın eşi, Ömer, Mustafa ve merhum Ahmet Özçalışan’ın annesi, Semiha ve Nuray Özçalışan’ın kayınvalidesi, Sezen, Senem, Gülten ve Gülşah Özçalışan’ın babaannesi, Gülten Özçalışan vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camii’nde kılınacaktır.