16. Emirdağ Gurbetçi Festivali Dolu Dizgin Devam Ediyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde düzenlenen 16. Emirdağ Gurbetçi Festivali, coşku dolu konserlerle devam ediyor. Gurbetçi sanatçı Kenan İn'in şarkılarıyla başlayan festival, Özgür Can Çoban'ın muhteşem konseriyle unutulmaz bir geceye dönüştü.

Emirdağ ilçesinde düzenlenen 16. Emirdağ Gurbetçi Festivali, yerli ve yabancı pek çok sanatçının katılımıyla renkli ve coşkulu bir atmosferde geçiyor. Gurbetçi sanatçı Kenan İn'in seslendirdiği şarkılarla açılışı yapılan festival, müzik dolu performanslarla gece boyunca devam etti.

Gurbetçi Festivalinin ikinci gününde sahne alan Özgür Can Çoban, kendine has sesi ve enerjisiyle kulakların pasını sildi ve unutulmaz bir gece yaşattı. Seyirciler, Çoban'ın şarkılarına eşlik ederken, oyun havalarıyla da coşku dolu anlar yaşandı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, festival alanını dolduran ve şarkılara coşkuyla eşlik eden bütün hemşehrilerine teşekkür etti. Festivalin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Koyuncu, etkinliğin başarılı bir şekilde devam etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

16. emirdağ gurbetçi festivali Emirdağ Haber