Gülben Ergen, Müzikseverlerle Buluşmak İçin Yeni Albüm Hazırlığına Başladı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, müzik kariyerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. On bir albüm ve yedi single'ın ardından kariyerine bir yenisini daha eklemek isteyen Ergen, yoğun konser programı arasında stüdyo çalışmalarına hız verdi.

Gülben Ergen ve Taşkın Sabah İşbirliği Devam Ediyor

Gülben Ergen, uzun yıllardır hem stüdyoda hem de sahnede birlikte çalıştığı müzik direktörü Taşkın Sabah ile işbirliğini sürdürüyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, ikili müjdeli bir haberle hayranlarına seslendi. Kasım ayında müzikseverlerle buluşacakları yeni şarkıları için stüdyoda sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini açıkladı.

Yeni Single Albüm Yolda

Gülben Ergen'in bu yeni albümü, sanatçının müzikal zenginliğine ve kariyerindeki derinliğe yeni bir katkı sağlamayı hedefliyor. Ergen, müzik tutkunlarına sesleneceği yeni single'ı ile dinlenme rekorlarına bir yenisini eklemeyi hedeflemekte. 

Gülben Ergen ve Taşkın Sabah iş birliğiyle yepyeni bir müzik deneyimi için kasım ayını bekleyen hayranlar, sanatçının kariyerindeki bu yeni döneme heyecanla şahitlik edecekler.